Tarinani

ILON VOIMAHei rakas kulkija.

Kiitos että olet tässä, sillä Ilon voima on sinua varten. Vuosia sitten, kun olin itse astumassa tietoisuuden polulle, ahmin aiheesta tarinoita blogien, kirjojen ja videoiden muodossa.

Halusin lukea kaiken siitä valtavan suuresta valosta sisälläni, joka oli juuri syttymässä. Halusin jonkun sanoittavan tarinaani siitä, miten olin tuohon pisteeseen pimeyden kautta kulkenut, mitä koin parhaillaan ja mihin tuo valo minut oikein voisikaan viedä. Ja ylipäätään - mitä tuolle valolle minun tulisi tehdä.

Me kaikki saamme johdatusta sydäntietoisuutemme kautta aineettomasta maailmasta ja meitä opastetaan polkumme varrella väsymättä. Mutta silti ei ole lainkaan pahitteeksi kulkea käsi kädessä täällä toistemme kanssa, sillä kuka meitä paremmin voikaan ymmärtää kuin toinen samassa tilanteessa oleva ihminen. Aineettomana henkenä fyysisessä kehossa.

Siksi syntyi Ilon voima. Valotyöntekijöiksi kutsutaan niitä, jotka tarttuvat tehtäväänsä tuoda valoa maailmaan, jokainen omalla tavallaan. Tekstieni kautta aineettoman maailman auttajat ovat apunasi henkisellä matkallasi. Toivon kauttani välitettävien opastuksien antavan sinulle oivalluksia ja toimivan kuin valonsäteet polullasi.

Sanani ovat kirjoitettu sinulle valon ja rakkauden kautta. Ota sanoista ne, mitä tarvitset, ja jätä pois sellaiset, jotka eivät resonoi. Meillä jokaisella on oma totuus ja sinun tulee vaalia aina omaasi. Toiset voivat olla inspiraationa, apuna, turvana ja ilahduttajana, mutta sinulla on tärkein tehtävä. Toimi kaikessa niin, että kohtelet itseäsi sillä äärettömällä rakkaudella ja kunnioituksella, jonka ansaitset.

Tällä hetkellä tavoitat minut ja sanani parhaiten blogini kautta, joko täällä kotisivuillani tai Naiseuden voiman sivuilta. Ilon voiman Facebookissa ja Instragramissa jaan myös paljon valoa.

Tiia


"Meidän ei tule ratkoa ongelmiamme mielellämme, vaan valollamme.

Valo vie aina pimeyden pois. "