Mikä toi minut tähän

Multa kysytään usein sitä, mikä on tuonut mut tähän kohtaan tietoisella polulla.
Lyhykäisyydessään: Tekemällä niiiiiiin paljon töitä, olemalla ihan hitsin rohkea, antautumalla ja haluamalla oppia jatkuvasti lisää.

Kun heräsin, tulin kotiin - tunsin valtavaa vetoa kaikkea henkistä kohtaan. Ja mulle henkisyys tarkottaa ennen kaikkea itsensä löytämistä. Oon aina ollut laiska ja harva asia on saanut mut syttymään. Mutta tää on alusta saakka ollut mun intohimo.
Oon vuosien aikana opiskellut kaikkea tätä niin paljon. Kuunnellut ja lukenut viisaiden ihmisten ajatuksia, ja integroinut ne oman totuuden kanssa.
Oon ollut täysin uskollinen sisäiselle ohjaukselle. Opetellut kuuntelee sisäistä ääntä herkeemättä pienissä ja isoissa asioissa.


Se on tarkottanut, että olen linjannut elämäni sen mukaan. En toki heti, vaan askel kerrallaan. Aina kun olen "valmistunut" edelliseltä luokalta, olen ollut valmis siirtymään seuraavalle. En ole antanut pelon estää, en oo jättänyt kipeitäkään ratkaisuja tekemättä. Muutin koko mun elämäni koska niin sisin sanoi. Työ, parisuhde, koti, perhemuoto - kaikki. Ja kannoin yksin vastuun niistä ratkaisuista vaikka se oli myrskyisää.
Oon uudelleen ja uudelleen katsonut sisimpään ja kysynyt otanko tästä asiasta vastuun vai pakenenko vastuuta. Ja sitä kysyn iteltäni joka päivä. Oon aikapäiviä sitten lakannu vierittämästä syitä kenenkään muun harteille. Meidän sisäinen maailma heijastuu ulos.

Oon ilmottanut maailmankaikkeudelle, että luotan täysin ja kokonaan.
Päästän joka hetki irti kaikesta siitä mitä ajattelen olevan itselleni parasta ja sen sijaan luotan, että kaikki mitä tapahtuu, on mulle parasta. Se muuttaa aika paljon asioita.
Mä en ole ohjaksissa vaan antaudun, sillä tiedän, että se mille antaudun on niin suurta ja viisasta, että juuri sille pitääkin antautua, ei omalle mielelle.
En suojele sydäntäni, vaan otan vastaan sen, mitä mulle annetaan. Opettelen kuitenkin löytämään sen optimaalisen oman potentiaalin niin, että oon vahvasti omassa keskuksessa.

Tiedän, että mun rakkaus itseäni kohtaan on kaikki kaikessa ja sitä opettelen myös koko ajan. Tavoite on rakastaa itseään syvemmin joka päivä, juuri sellasena ku siinä päivässä on.