BLOGI

Luomme elämäämme jatkuvasti uudelleen samoin kuin sitä luodaan uudelleen meille. Elämän ehto on muutos. Usein silti kuljetamme mukanamme paljon sellaista, joka pitää meitä kiinni vanhassa ja estää uuden soljunnan sillä tahdilla ja voimalla, kun se meille olisi tulossa.

Kun tietoisuus herää, sisälle aukeaa tila, joka on puhdasta autuutta. Ja tuo autuuden tunne alkaa toimia kuin kompassi kaikessa mitä teet. Pystyt jollain tapaa yhtäkkiä vertailemaan kaikkea kokemaasi siihen. Tunnistat sen korkean värähtelyn ja huomaat, kuinka jokin asia joko ruokkii sitä tai laskee sitä. Siksi se alkaa yhä enemmän ohjata kaikkea,...

Tässä ajassa puhutaan paljon feminiinisyydestä, siitä että nainen on voimassaan. Vahva nainen. Jumalatar. Kuningatar. Mitä se tarkoittaa?
Tuo nainen on kokonaisuus, josta ei ole kielletty mitään osaa.

Sielunkumppani, tuo yhteys, jonka tunnistaa heti kun se vastaan tulee, odottamatta ja yllättäen. Kun koko maailma katoaa ympäriltä ja on vain sinun katseesi toisessa. Kun yhteys on niin vahva, ettette tarvitse sanoja, kun tuntee toisen läsnäolon vaikka hän olisi kaukanakin. Syvä tieto siitä, että tämän ihmisen olen tuntenut aiemminkin, tämä ei ole...

Tee hetkeksi matka ajatuksin siihen hetkeen, kun olet täältä lähdössä. Voimia ei enää ole, sitä häilyy rajamailla, tämän ja toisen maailman välillä.
Jalat eivät enää kanna, ruoka ei maita, ei ole enää merkitystä sillä, sataako vai paistaako, onko yö vai päivä, onko hiukset harjattu vai ei. Maailmasi on kutistunut yhteen huoneeseen ja vuoteeseen....

Kun herää, alkaa erottaa ihmisyyden ja sielun toisistaan. Mitä pidemmälle asiaa tutkailee ja sitä oivaltaa, sitä enemmän se alkaa vaikuttaa kaikkeen mitä tekee ja on. Jossain vaiheessa näiden kahden jakautuminen on niin selkeää, että ihmiselle muodostuu kaksi tietoisuutta samanaikaisesti.

Joskus me tapaamme sieluja, joilla on meihin aivan järisyttävän suuri vaikutus. Tämä sielu ihmisyyden muodossaan saattaa muuttaa kaiken, uudistaa elämäsi, uudistaa sinut. Kokemuksena se on sanoinkuvaamaton. Monelle erityisesti tietoisuuspolulla olevalle ihmiselle tällainen kohtaaminen on tullut tai tulossa eteen näinä vahvoina vuosina, sillä se on...

Täydellinen antautuminen tälle matkalle. Se lienee monelle meistä nyt punninnassa. Aiemmin moni on kokenut, että kontrollissa oleminen, manifestointi ja voimallinen ohjaksista pitäminen ovat olleet niitä asioita, jotka ovat pinnalla, mutta nuo on nyt koettu ja on seuraavan levelin aika - täydellinen antautuminen.

Ulkona on mitä kaunein kesä, mutta energeettisesti tuntuu tummalta ja talviselta, kuten edellisessä postauksessa kirjoitinkin. Käsillä oleva prosessi on niin suuri, ettei vanhat kikat toimi, eikä kuulukaan.

Löydät blogini myös Naiseuden voimasta.