BLOGI

Multa kysytään usein sitä, mikä on tuonut mut tähän kohtaan tietoisella polulla.
Lyhykäisyydessään: Tekemällä niiiiiiin paljon töitä, olemalla ihan hitsin rohkea, antautumalla ja haluamalla oppia jatkuvasti lisää.

Se alkaa kahden valitun välillä läheisyydestä, kun on niin hiljaista ja läsnä, että kuulee ja tuntee toisen hengityksen.

Me olemme tulleet tänne muistamaan ja sitten viemään sitä valoa eteenpäin, sillä se on meidän tehtävä täällä nyt. Ja sitä varten meidän täytyy olla in our A-game eli oikeasti kuunnella meille annettua opastusta. Me ollaan täällä tavallaan tupla-missiossa, kokemassa ihmisyyttä omassa elämässämme eli toteuttamaan sitä, miksi meidän sielu on täällä...

On tiettyjä universaaleja lakeja, jotka ovat järkähtämättömiä, ne pätevät kaikkialla ja kaikkien kohdalla. Yksi universaaleista laista on, että meillä on itsestämme vastuu. Kun äkkiseltään tätä ajattelee, se on yhdeltä kantilta katsottuna melko julmaa.

Meissä naisissa asuu syvä toive ja halu antautua kokonaan. Me puhkeamme kukkaan antautumisesta, me nousemme, sytymme, synnymme uudelleen, palaamme itseemme antautumisen kautta.

Voisi ajatella, että kirjasta 50 Shades of Grey tuli ilmiö, koska sen keskiössä oli mies, joka otti tilan ja ohjat haltuun naisen antautuessa. Tämä kuvio on meissä luontaisena pyrkimyksenä, sillä se mahdollistaa yhteyden aidon feminiinisen ja maskuliinisen välillä siten, miten se on syvimmillään mahdollista. Mutta dom/sub kuvio on vielä pintaa....

Kaikki mitä näet, tulee katoamaan. Kaikki mitä me koetaan fyysisyydessä on vain hetken tässä. "Mikään ei kestä ikuisesti" on samalla kouraisevin ja lohduttavin oivallus. Kaikki on ohikiitävää, oli se sitten kipeää tai kaunista.

Elämässäni on ihminen, jota rakastan sanoinkuvaamattoman paljon. Hän on sieluni osa. Hänen lähellään tunnen ehdotonta ja syvää rakkautta. Ja hän on valinnut toisen tien, hän on valinnut olla olematta kanssani.

Kehollisesti meillä on yksi voima yli muiden ja se on seksuaalisuus. Se on meillä jokaisella ja jokaisen käsissä on myös se, kuinka tätä äärettömän arvokasta lahjaa käytämme ja miten paljon sen arvosta ymmärrämmekään.

Löydät blogini myös Naiseuden voimasta.