BLOGI

Meissä naisissa asuu syvä toive ja halu antautua kokonaan. Me puhkeamme kukkaan antautumisesta, me nousemme, sytymme, synnymme uudelleen, palaamme itseemme antautumisen kautta.

Voisi ajatella, että kirjasta 50 Shades of Grey tuli ilmiö, koska sen keskiössä oli mies, joka otti tilan ja ohjat haltuun naisen antautuessa. Tämä kuvio on meissä luontaisena pyrkimyksenä, sillä se mahdollistaa yhteyden aidon feminiinisen ja maskuliinisen välillä siten, miten se on syvimmillään mahdollista. Mutta dom/sub kuvio on vielä pintaa....

Kaikki mitä näet, tulee katoamaan. Kaikki mitä me koetaan fyysisyydessä on vain hetken tässä. "Mikään ei kestä ikuisesti" on samalla kouraisevin ja lohduttavin oivallus. Kaikki on ohikiitävää, oli se sitten kipeää tai kaunista.

Elämässäni on ihminen, jota rakastan sanoinkuvaamattoman paljon. Hän on sieluni osa. Hänen lähellään tunnen ehdotonta ja syvää rakkautta. Ja hän on valinnut toisen tien, hän on valinnut olla olematta kanssani.

Kehollisesti meillä on yksi voima yli muiden ja se on seksuaalisuus. Se on meillä jokaisella ja jokaisen käsissä on myös se, kuinka tätä äärettömän arvokasta lahjaa käytämme ja miten paljon sen arvosta ymmärrämmekään.

Kirjoitan hyvin valoisista ja kauniista asioista. Pulppuan syvää iloa ja kiitollisuutta elämää kohtaan, mutta se matka, jonka olen kulkenut tähän, on pitkä. Ja siksi iloni ei ole päälleliimattua, vaan se on aitoa.

Elämässä on kaikessa läsnä kaunis ja vahva symboliikka. Mitä ikinä haluaa toteutuvaksi, sitä kohden kuljetaan aina askel ja etappi kerrallaan. Aivan konkreettisesti, jos haluaa lomalle tiettyyn kohteeseen, sinne pitää taittaa se matka, joka sinne sieltä missä nyt oletkin, on. Tai jos haluat valmistaa kakun, sitä varten on leivottava.

Henkisyys on seksikkäintä, mitä tiedän. Lause, jota välttämättä ei (vielä) kuule niin usein.

Huomenna on marraskuu. Kahden kuukauden päästä vietetään uudenvuodenaattoa. Reilun seisemän viikon päästä päivä alkaa pidentyä eli vietetään ihanaa talvipäivänseisausta.

Raamit ovat luoneet meille turvaa vuosikymmenten ajan siinä samalla, kun yhteiskunta on kehittynyt sellaiseksi kuin se nyt on.
Mutta välillä perusrakenteita, puhumattakaan kevyemmistä rakenteista, on hyvä tarkastella ja pohtia miksi ne on luotu, ketä ne on aikoinaan luonut ja palvelevatko ne sellaisenaan meidän korkeinta parasta, tukevatko ne meitä...

Löydät blogini myös Naiseuden voimasta.