Blogi

Oon kulkenut tätä polkua tietoisesti kahdeksan vuotta ja mulle tärkeää ja selvää on ollut koko ajan, että haluan tän vievän eteenpäin. Oon halunnut herätä ja ymmärtää elämää ja maailmankaikkeutta aina yhä syvemmin. Oon halunnut löytää jotakin sellaista viisautta, jonka avulla näkee jotakin suurempaa ja syvempää, joka avaa nähtäväksi...

Karmallisilla suhteilla on kasvumatkassamme tärkeä tehtävä, mutta ne palvelevat vain tiettyyn pisteeseen saakka. Ne voivat tyydyttää silloin, kun oma kasvu ei ole suurta, mutta kun kasvuu vauhdittuu, alkaa myös karmallinen suhde käymään ahtaaksi.

Multa kysytään usein sitä, mikä on tuonut mut tähän kohtaan tietoisella polulla.
Lyhykäisyydessään: Tekemällä niiiiiiin paljon töitä, olemalla ihan hitsin rohkea, antautumalla ja haluamalla oppia jatkuvasti lisää.

Se alkaa kahden valitun välillä läheisyydestä, kun on niin hiljaista ja läsnä, että kuulee ja tuntee toisen hengityksen.

Me olemme tulleet tänne muistamaan ja sitten viemään sitä valoa eteenpäin, sillä se on meidän tehtävä täällä nyt. Ja sitä varten meidän täytyy olla in our A-game eli oikeasti kuunnella meille annettua opastusta. Me ollaan täällä tavallaan tupla-missiossa, kokemassa ihmisyyttä omassa elämässämme eli toteuttamaan sitä, miksi meidän sielu on täällä...

Löydät blogini myös Naiseuden voimasta.